Lauro Hospital Veterinari 24h del Vallès Oriental

L’Hospital Veterinari Lauro ofereix serveis veterinaris 24h a Granollers els 365 dies de l’any. Aposta per la millora constant del seu equipament i l’ampliació de l’equip de veterinaris especialistes per poder oferir el millor servei amb la màxima eficàcia. Disposem d’un sistema ben planificat per poder actuar com hospital de referència del Vallès Oriental.

lauro-hospital-veterinario
lauro-veterinaria-jugando-perro

La nostra filosofia

L’Hospital Veterinari Lauro de Granollers té uns fonaments molt sòlids basats en la sinceritat, la seriositat i la professionalitat per davant de tot. El nostre equip de professionals té en comú una gran passió pels animals i pel que fa. S’està formant contínuament per millorar en la seva àrea, amb ganes constants de créixer i millorar.

La nostra història

Al 1994, amb molta il.lusió i empenta la Núria López Pujal, actual gerent de l’Hospital, comença un camí valent que després de més de 27 anys de feina i dedicació constant, ens porta a la fita actual. Tot arrenca l’abril de l’any esmentat, amb la “Clínica veterinària Dra. Núria López Pujal”. El projecte va creixent, rodejant-se de professionals amb la mateixa dedicació, empenta i filosofia de treball. El novembre del 1997 la clínica es converteix en l’“Hospital Veterinari Lauro”, amb la intenció d’ampliar i millorar els seus serveis com a hospital de referència, donant el servei durant 24 hores el dia tots els dies de l’any, tenint com a repte i objectiu principal la professionalitat, l’ètica i la millora constant de les seves instal.lacions i professionals.

Des del 1997, l’Hospital ha continuat creixent tant en maquinària d’última generació com en professionals cada vegada més formats i especialitzats. Gràcies a això,  molts dels centres on hi treballen companys veterinaris, confien en la nostra tasca perquè els ajudem amb les seves necessitats professionals diàries, convertint-nos així en centre veterinari de referència al Vallès.

La nostre passió pels animals i l’ambició a nivell professional per fer les coses ben fetes, ha generat una dinàmica molt positiva, que ha fet que seguim creixent i podem arribar justament on som ara. Un centre on es disposa d’una molt àmplia varietat de serveis, especialitats i amb maquinària i instal.lacions d´última generació. Aquest esforç i dedicació, el fem amb la intenció de que vosaltres els propietaris dels animals, que els teniu com un més de la família, pugueu tenir un centre on dirigir-vos sempre que necessiteu obtenir un diagnòstic clínic i poder ser tractats amb la màxima professionalitat i dedicació possible.

Administració i Gestió

Lauro-equipo-nuria

Núria López

Administració i Direcció
lauro-miquel

Miquel Palet

Veterinari i Direcció

Veterinaris

lauro-equipo-sara

Sara Roca

Cardiorespiratori, Exòtics, Cirurgia.
veterinaria-lauro-hospital

Mònica Moré

Dermatologia, Medicina Interna, Oncologia.
lauro-veterinaria

Laura Jaime

Medicina Interna, Urgències, Ecografia.
veterinaria-lauro

Carla Vilaseca

Medicina Interna, Ecografia.
veterinaria-hospital-lauro

Laura Matamala

Medicina Interna, Dermatologia, Oncologia.
lauro-equipo-laura

Laura de la Rosa

Cirurgia, Medicina Interna, Oftalmologia.
lauro-veterinario

Xavier Cornet

Neurologia, Medicina Interna.
12

Guzmán Melendo

Medicina interna, Exòtics
lauro-veterinario

Fernando Martínez

Medicina Interna, Exòtics.

ATV

lauro-auxiliar

Laura Padró

ATV
lauro-equipo-montse

Montse Santos

ATV
veterinara-hv-lauro

Jeni Jiménez

ATV
auxiliar-lauro

Montse Resina

ATV
auxiliar-equipo-lauro

Mireia Gallego

ATV
lauro-auxliar-equipo

Clàudia Bernaus

ATV
lauro-equipo-auxiliar

Sara Cano

ATV

Recepció

lauro-recepcionista

Lorena Sevilla

Recepció, Atenció al client.

Perruqueria canina i felina

lauro-equipo-peluquera

Sònia Besora

Perruqueria i estètica