Contacta amb Lauro Hospital Veterinari de Granollers

A Lauro oferim atenció veterinària al Vallès les 24 hores els 365 dies de l’any. Comptem amb un ampli horari de visites veterinàries de 9 a 21 hores ininterrompudament, i d’urgències veterinàries les 24h. Contacti amb nosaltres per consultar-nos qualsevol tema relacionat amb la salut de la seva mascota. El nostre equip de professionals atendrà les seves inquietuds i tractarem el seu company amb professionalitat, afecte i respecte.

Formulari Contacte

Pot contactar amb nosaltres a través del següent formulari:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable Lauro Hospital Veterinari. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació de el tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Jaume Corbera 3, 08401 de Granollers o mitjançant un correu electrònic a info@lauro.cat

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.